Veeshampoo Agrivet 5000ML

37,95 incl. BTW

Veeshampoo Agrivet 5000ML voor het wassen van o.a. rundvee.

SKU SG010765 Categorieën , Tags , ,

Veeshampoo voor het wassen van o.a. rundvee.
Veeshampoo Agrivet is een veilige neutrale vachtvriendelijke shampoo. Bevat geen geur- en kleurstoffen en is huidvriendelijk.

Gebruiksaanwijzing
50ml. shampoo op 10 liter water, afspoelen met schoon water.

Laagste Prijsgarantie
Staffelkorting
Nettoprijzen

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

123 Melkvee is altijd de goedkoopste. Zie je een product die een concurrent voor een lagere prijs aanbiedt? Laat het ons weten en je krijgt van ons het verschil plus 15% als korting op onze prijs. Zie hier de voorwaarden en uitzonderingen van onze laagste prijsgarantie.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

ALTIJD DE GOEDKOOPSTE

Veeshampoo Agrivet 5000ML kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.