Vloeibaar Desinfectiemiddel Alcodes 1000ML

12,95 incl. BTW

Vloeibaar desinfectiemiddel met een sterke bacterie dodende werking, kant en klaar verpakt in een 1 liter spuitfles en geschikt voor diverse toepassingen.

 

Omverpakking

12 stuks

Vloeibaar desinfectiemiddel Alcodes

Alcodes is een vloeibaar desinfectiemiddel van EcoLab geschikt voor diverse toepassingen.

Vervuilde oppervlakken dient u eerst goed te reinigen en daarna te besproeien met onverdunde Alcodes.

Verbruik 40-50ml. per m2, inwerktijd 5 minuten. Na desinfectie met deze ALcodes Oppervlakte desinfectiemiddel hoeft er niet nagespoeld te worden. Simpel sprayen met Alcodes en uw oppervlakte is ontsmet!

 

EcoLab P3

Alcodes Oppervlakte Desinfect 1000ML, ook wel bekend als EcoLab P3-incidin 03, is enkel toegelaten voor gebruik in Nederland.

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Laagste Prijsgarantie
Staffelkorting
Nettoprijzen

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

123 Melkvee is altijd de goedkoopste. Zie je een product die een concurrent voor een lagere prijs aanbiedt? Laat het ons weten en je krijgt van ons het verschil plus 15% als korting op onze prijs. Zie hier de voorwaarden en uitzonderingen van onze laagste prijsgarantie.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

ALTIJD DE GOEDKOOPSTE

Vloeibaar Desinfectiemiddel Alcodes 1000ML kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.