Vogelverjager Bird Yell

355,00 incl. BTW

Met de hand te bedienen geluidstoestel om vogels te verjagen m.b.v. angst en/of alarmkreten. Geluiden van verschillende vogels zijn geprogrammeerd b.v. spreeuw, kraaiachtigen en ganzen.

Gewicht 1,1 kg
Afmetingen 25 × 12 × 15 cm

Bird Yell Vogelverjager

De vogelverjager is een eenvoudig met de hand te bedienen geluidstoestel om vogels te verjagen door angst en/of alarmkreten.

Geluiden van verschillende vogels zijn geprogrammeerd, zoals spreeuw, kraaiachtigen en ganzen. Ook zit er het geluid van een sperwer, torenvalk, wolf en een geweerschot op. Elk geluid is apart te selecteren. U kiest het geluid van de aanwezige vogels en nadat u deze afspeelt, zal het geluid onrust veroorzaken onder de vogels. De vogels zullen het gebied als onveilig gaan beschouwen en dus vertrekken.

Eigenschappen
– Gebruik apparaat regelmatig op verschillende momenten.
– Zeer geschikt voor agrarische bedrijven, fruitboomgaarden, vliegvelden, magazijnen etc.
– De BirdYell is eenvoudig te bedienen en werkt op 8 AA batterijen of een gewone accu 12 volt.
– Voorzien van een 10 watt luidspreker: goed voor een effectief bereik van meer dan 200 meter

Werkzaam tegen
Eksters, Ganzen, Kauwen, Kraaien, Meeuwen, Roeken, Spreeuwen, Vlaamse gaaien

123 MELKVEE

123 Melkvee biedt een ruim assortiment aan (specialistische) producten voor de melkveehouderij en andere boerenbedrijven.

Gratis verzending in Nederland vanaf €99,- en alles wat voor 12:00 besteld wordt en op voorraad is, wordt vaak dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag geleverd.

Maak geheel vrijblijvend een gratis account aan en laat ons weten welke producten u met regelmaat online besteld voor uw melkveehouderij of boerenbedrijf. Wij bieden u dan direct mooie (staffel) kortingen en/of nettoprijzen. Indien gewenst adviseren wij ook graag.

123 Melkvee - Groothandel Melkveehouderij - Producten Boerenbedrijf

Vogelverjager Bird Yell kopen?

Maar het gewenste product niet gevonden op 123 Melkvee?

Wij bieden een ruim assortiment (specialistische) producten voor melkveehouderij en boerenbedrijf. Zoek op eigenschap, probleem, klacht of een synoniem.